"Gebruiksvriendelijke webshop en
veilig online betalen met iDEAL"

Webwinkel en Kerkgeld app

Verhoog uw inkomsten en maak uw organisatie efficiënter.

Veel gemeenten zoeken mogelijkheden om hun inkomsten te verhogen en de kerkelijke organisatie efficiënter te maken. SKG Collect biedt die mogelijkheid. Gemeenteleden kunnen zo op een eenvoudige manier bijdragen of bestellingen doen. Ook biedt het een goede mogelijkheid om uw acties te digitaliseren.

Maak het uw gemeenteleden gemakkelijk: laat ze gebruik maken van de Kerkgeld app. Het biedt ook de mogelijkheid om sneller en makkelijker te communiceren en actuele informatie sneller onder de aandacht te brengen.

Meer informatie

Veilige betaalmethode

SKG Collect vormt een uitbreiding op de bestaande producten voor betalingsverkeer, zoals incasso, acceptgiro en overschrijvingen. Betalen gaat via iDEAL en/of incasso.

Het doen van toezeggingen en bijdragen kunnen door SKG Collect geautomatiseerd worden verwerkt in uw bijdrage-administratie LRP of Scipio Online.

Meer informatie of abonneren:

Overige informatie:

 SKG Collect is een product van Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) dat in samenwerking met Pintip is ontwikkeld.

 

Peiling bijeenkomst gebruikers SKG Collect

We zijn van plan om in 2017 een bijeenkomst te organiseren voor gebruikers van SKG Collect. Bij voldoende belangstelling zal de bijeenkomst plaatsvinden op een zaterdag in Nijkerk. Om te onderzoeken of er voldoende belangstelling is er een korte enquête opgesteld. U kunt de vragen beantwoorden met de onderstaande link.

naar peiling

SKG Gouda Pintip