SKG Collect Logo

Abonneren

Door de onderstaande gegevens in te vullen, abonneert u zich tegelijkertijd op SKG Collect en Appostel. Als alle rubrieken zijn ingevuld, krijgt u per post de overeenkomst ter ondertekening toegestuurd.

Nadat wij de getekende overeenkomst retour hebben ontvangen, sturen wij aan de opgegeven contactpersoon de inloggegevens voor de webwinkel en app.

Aan de hand van het inventarisatieformulier kunnen wij, bij de start, de webwinkel en app kosteloos voor u op maat inrichten.

Het college dat de SKG-Collect-overeenkomst ondertekent, moet zelf een rekening-courant bij SKG hebben. Van deze rekening-courant worden de kwartaalkosten van SKG Collect/Appostel  geboekt. De geldstromen binnen de webwinkel kunnen, indien u wenst, op een andere rekening-courant (elders) worden gestort.

Als u nog geen rekening-courant bij SKG heeft, zal deze tegelijkertijd met SKG Collect worden geopend. De kosten van een SKG-rekening-courant zijn € 47,50 (per 1 januari 2023) per rekening per jaar (inclusief SKG Online). Voor het reguliere Europese betalingsverkeer worden geen kosten in rekening gebracht.

Gemeente
Tenaamstelling
Straat + Huisn + Toevoeging *
Postcode
Plaats
Land
Contactpersoon
Aanhef
Voorletters *
Voorvoegsels
Achternaam *
Telefoonnummer
Mobielnummer
E-mailadres *
Algemene voowaarden
Velden met een * zijn verplicht.

iDEAL alleen mogelijk voor zakelijk gebruik

 

 

Share |
SKG Gouda Betaalgroep Nederland BV